Mikä on Kokonaisturvallisuus? | Kokonaisturvallisuus 2022
Kokonaisturvallisuus

Mikä on Kokonaisturvallisuus?

Varautuminen on välittämistä

Yhteiskunnan kokonaisturvallisuuteen keskittyvät messut järjestetään jo yhdeksännettä kertaa. Ensi vuoden tapahtuman teemoina on kyberturvallisuus ja poikkeusoloihin varautuminen.

Uusimmat tiedot tapahtumasta

Tilaa Kokonaisturvallisuus-uutiskirje ja pysyt mukana tapahtuman uusimmissa uutisissa.

Tilaa uutiskirje

Lokakuu 2022

 Mitä on kokonaisturvallisuus?

Kokonaisturvallisuus koskettaa meitä jokaista, se on paljon enemmän kuin Puolustusvoimat. Kokonaisturvallisuus on kotivaraa, kyberturvallisuutta, henkistä kriisinkestävyyttä ja varautumista. Kokonaisturvallisuus-messut tarjoavat uusia näkökulmia turvallisuuden eri osa-alueista niin meille kansalaisille kuin järjestöille, elinkeinoelämän toimijoille ja viranomaisille.

Kyberturvallisuus ja poikkeusolot

Tapahtuman teemana on kyberturvallisuus ja poikkeusoloihin valmistautuminen – korona-aikana teema on osoittautunut hyvin ajankohtaiseksi ja tarpeelliseksi. Tapahtuma sisältää paljon ohjelmaa aina puheenvuoroista seminaareihin, soittokuntien esityksiin ja kalustonäyttelyihin.


Maanpuolustusta, hävittäjiä ja soittokuntia

Tapahtuman sisältö kattaa laajasti kokonaisturvallisuuden osa-alueet aina viranomaistoiminnasta arjen askareisiin ja kodin hätävaraan.

Historian havinaa

Kokonaisturvallisuus-messujen tarina alkaa jo vuodesta 1992, kun Helsingissä järjestettiin ensimmäiset Maanpuolustus-messut. Vuosien saatossa tapahtuma on saanut monipuolisia muotoja ja kehittynyt esittelemään erilaisia yhteiskunnan ja yksilön turvallisuuden kannalta tärkeitä palveluita, järjestöjä ja tuotteita.


Pysy mukana!

Uutiskirjeen tilaajat saavat uusimmat tiedot tapahtumasta suoraan sähköpostiin.

Saat muun muassa
  • Tiedon lipunmyynnin avautumisesta
  • Uusimmat ohjelmajulkistukset
  • Vinkkejä sujuvaan messupäivään
  • Yhteenvedon messupäivän tapahtumista

Tilaa uutiskirje