Miksi messuille? | Kokonaisturvallisuus 2022
Kokonaisturvallisuus

Miksi messuille?

Kokonaisturvallisuus koskettaa koko yhteiskuntaa

Kolmen vuoden välein järjestettävä Kokonaisturvallisuus-tapahtuma tarjoaa näkökulmia kokonaisturvallisuuden eri osa-alueista niin kansalaisille kuin järjestöille, elinkeinoelämän toimijoille ja viranomaisillekin.

Tervetuloa mukaan!

Varaa oma paikkasi valtakunnallisen turvallisuuden tärkeimpään tapahtumaan.

Pohjakartta Ota yhteyttä

7.–8.10.2022

Varautuminen on välittämistä

Kokonaisturvallisuuden historia alkaa jo vuodesta 1992, kun Helsingissä järjestettiin ensimmäiset Maanpuolustusmessut. Tapahtuma on saatu kokea Tampereella aiemminkin, vuonna 2015, teemoituksella Kokonaisturvallisuus – Yhteiskunta yhdessä. Edellisen kerran Kokonaisturvallisuus-tapahtuma järjestettiin Lahdessa vuonna 2018. Tuolloin teemoina nähtiin arjen turvallisuus, kyberturvallisuus ja maanpuolustus.

Kokonaisturvallisuus 2022 jatkaa edelleen ajankohtaisella kyberturvallisuuden teemalla. Lisäksi toisena kärkiteemana on poikkeusoloihin varautuminen, josta me kaikki olemme viimeisen vuoden aikana saaneet ensikäden kokemusta.

Tapahtuman yhteenvetävä slogan onkin Varautuminen on välittämistä.

Tervetuloa mukaan esittelemään turvallisuuden tuotteita ja palveluita sekä jakamaan kävijöille tietoa varautumisessa ja turvallisuudessa!

Mukana olevat näytteilleasettajat Kysy lisääKokonaisturvallisuus 2022 -messuja tukeva Turvallisuuskomitea kannustaa turvallisuustoimijoita mukaan messuille esittelemään turvallisuutta edistäviä palveluitaan ja tuotteitaan sekä yhteisöjä osallistumaan messuille tuodakseen esille omaa varautumisosaamistaan
− messutoimikunnan puheenjohtaja, teollisuusneuvos Erkko Kajander

Mitä ohjelmassa?

Monipuolinen ohjelmasisältö esittelee laaja-alaisesti kokonaisturvallisuuden teemoja. Näytöskentällä nähdään myös muun muassa soittokuntien esityksiä. Tässä muutama poiminta messujen ohjelmasta:

Tutustu tapahtuman ohjelmaan!

Ohjelma


Mitä etua messuille lähtemisestä on?

Saat näkyvyyttä ja tulet tutuksi

Tapahtumassa tapaat kerralla enemmän ihmisiä kahden päivän aikana kuin missään muualla. Voit kertoa tuotteistasi, palveluistasi tai toiminnastasi kasvotusten ja vastata heti kävijöiden mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Jaat tietoa

Voit jakaa omaa turvallisuus- ja varautumisosaamistasi. Tiedonjako on äärimmäisen tärkeässä asemassa turvallisuuden edistämisessä.

Tapaat muita toimijoita

Tapahtuma kerää yhteen turvallisuustoimijoita ympäri Suomen kertomaan paitsi kävijöille myös toisilleen toiminnastaan ja sen vaikutuksista niin yksilöön kuin yhteiskuntaan. Verkostoituminen muiden alan toimijoiden kanssa helpottaa yhteistyötä sitä edellyttävissä tilanteissa.

Hinnasto Kysy lisää